17 de juny del 2014

CiU comença la campanya de proximitat 'Millorant els barris, transformem Tortosa'



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal de CiU iniciarà el proper divendres, 20 de juny, la campanya "Millorant els barris, transformem Tortosa". Durant diversos dies, els regidors de l'equip de govern visitaran els diferents barris de la ciutat per recollir les propostes dels veïns i veïnes "per continuar millorant Tortosa". Així, Convergència i Unió torna a implantar aquesta campanya de proximitat, a través de la qual també es vol informar de totes les actuacions que l'Ajuntament de Tortosa ha fet darrerament en cadascun dels barris. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha remarcat que amb aquesta campanya es vol que la ciutadania tingui l'oportunitat d'expressar les seues inquietuds i manifestar quines són les necessitats del barri.

Bel ha recordat que va ser el govern de CiU el que va instaurar la figura del regidor de barri a l'Ajuntament de Tortosa, que ha quedat acreditada com una eina molt útil de connexió i relació entre barris, associacions de veïns i la institució municipal. Així mateix, ha explicat que aquest campanya ja la realitzaven quan estaven a l'oposició i que l'han volgut mantenir estan al govern per "mantenir el contacte amb la ciutadania". L'equip de Ferran Bel es desplaçarà als barris del 20 de juny a l'1 de juliol. CiU també ha obert un canal de comunicació via correu electrònic (ciu@tortosa.cat) a través del qual els ciutadans poden fer arribar les seues propostes.

Via Canal 21 Ebre

5 comentaris:

  1. Que vingue a Ferreries que hi ha molt per millorar.....

    ResponElimina
  2. Bel ja no es passeja per Ferreries. És el primer alcalde, que nols abandona el barri a la seua sort sinó que consegueix empitjorar-lo notablement. Ferreries és el barri olvidat.

    ResponElimina
  3. ...si, el señor alcalde que destine todos los recursos al macrobarrio de Ferreries, y a los demas barrios que nos deje a nuestra suerte...

    ResponElimina
  4. Bel va començar molt bé com alcalde. Però lo segon mandat sobra. No vull dir que tot lo que se va fer era obra d'ell. Me referixo que (almenys a mi m'ho semblava) era més propé a la gent, i se'l veia en més ganes.

    ResponElimina
  5. ...es que por aquel entonces la independencia estaba latente, se hablaba pero no habia nada decidido, en ese mandato se ha destapado el "tomate", y hay que centrar todos los esfuerzos a la alta politica...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta