27 de juny del 2014

Jesús Auré renuncia al càrrec d'ERC d'Amposta i serà rellevat per Joana Isabel Estévez


AMPOSTA (Montsià).- El ple ordinari de l’Ajuntament d’Amposta aprovarà el proper dilluns la renúncia del republicà Jesús Auré al seu càrrec de regidor, ja que per motius professionals ha marxat a l’estranger. El portaveu del grup municipal d’ERC, Adam Tomàs, ha agraït la tasca d’Auré, tot destacant que “ha estat una persona clau en el creixement i consolidació d’Esquerra a Amposta com a alternativa de govern, i tot un exemple de dedicació, treball i rigor”. D'altra banda, les persones que ocupaven els números 7, 8 i 9 de la llista electoral d’Esquerra d’Amposta -Carles González, Antoni Costes i Rat Peix- també renunciaran a entrar a l'Ajuntament. Tots tres han manifestat que per motius laborals i manca de disponibilitat no han pogut acceptar el càrrec de regidor. Així, serà la número 10 de la llista, Joana Isabel Estévez, la que ocuparà el càrrec d’Auré com a regidora d’ERC a partir del ple del mes de juliol.

D'altra banda, durant el ple es debatrà una moció presentada pel grup d’ERC sobre el pagament dels ajuts de les mesures agroambientals als pagesos del Delta. El portaveu republicà ha recordat que "el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha presentat una proposta de noves mesures agroambientals per als propers cinc anys que reduiria un 33 % la prima i passaria de ser de 391 euros per hectàrea a 259,25 euros, fet que representaria un pèrdua econòmica molt important per als arrossers". A més, Tomàs ha destacat que "a aquest greuge hem de sumar el fet que la Generalitat encara no ha efectuat el pagament del contracte signat amb els arrossers el passat 2013 i que suma un valor de 8.211.000 euros". La moció d'ERC insta el govern català a efectuar el pagament compromès amb la pagesia arrossera catalana, i també a incrementar els fons destinats a les mesures agroambientals de l’arròs per al proper cicle.

Imatge ERC Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta