11 de juny del 2014

L'alcalde de Ginestar buscarà refer el govern municipal i CiU descarta una moció de censura



GINESTAR (Ribera d'Ebre).- L'alcalde de Ginestar, Josep Maria Domènech, ha afirmat que intentarà solucionar la situació en què ha quedat el govern municipal, per continuar treballant en benefici del poble. Així de clar ho va afirmar aquest dimarts a la nit després del ple extraordinari que es va celebrar a l'Ajuntament, en què quatre dels cinc regidors del PSC a l'equip de govern van presentar la seua renúncia per desavinences amb l'alcalde. Els regidors sortints van insistir en què no hi ha un motiu de pes que els hagi portat a prendre aquesta decisió, sinó tota una sèrie de circumstàncies que s'han anat donant al llarg dels mesos. De fet, van voler deixar clar que el cas de la sortida del Consorci de Residus Ribera d'Ebre-Terra Alta-Priorat no ha estat el desencadenant.

Els quatre regidors asseguren que hi ha "diferències" amb l'alcalde i que, després de parlar diverses vegades amb Domènech per unir criteris, ha arribat el moment en què ja "no se senten a gust" formant part del govern municipal. L'alcalde de Ginestar va afirmar que respecta la decisió, tot i que no l'entén. De fet, va dir que no coneix quins són els motius que han portat als quatre regidors a renunciar a l'acta de regidor. En tot cas, Domènech va assegurar que treballarà per redreçar la situació al govern municipal el més ràpid possible amb la incorporació de nous regidors de la llista local del PSC, o bé amb persones del municipi que vulguin treballar pel poble.

Domènech també va remarcar que la qüestió del Consorci de Residus no té res a veure amb la renúncia dels regidors. En aquest sentit, l'alcalde de Ginestar va insistir que tot i els "atacs" rebuts continuarà defensant els interessos del poble, tot remarcant que la sortida del consorci beneficia Ginestar i que per aquest motiu l'any vinent l'Ajuntament podrà baixar la taxa d'escombraries als veïns.

Els quatre regidors sortints van desmentir cap intenció de formar una nova formació política per concórrer a les properes eleccions municipals i també que hi hagi cap aproximació al grup de CiU. Per la seua part, el portaveu de CiU, Josep Brú, va insistir en què no presentarà cap moció de censura contra l'alcalde, i li va oferir el seu suport en l'any de mandat que queda.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta