16 de juny del 2014

Tortosa anuncia una nova fira de col·leccionisme i antiguitats del 14 al 16 de novembre


TORTOSA (Baix Ebre).- El calendari de fires de Tortosa creixerà aquesta tardor amb la incorporació de Tortosantic, la fira del col·leccionisme i les antiguitats, que es farà al pavelló de Remolins els dies 14, 15 i 16 de novembre. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann, el representant de l'empresa Llobregat Serveis Firals, Josep Maria Camps, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han donat a conèixer avui els detalls d'aquest nou certamen firal que s'incorpora al calendari de fires que es fan al nostre municipi.

Llobregat Serveis Firals organitza vuit fires d'antiguitats arreu de l'Estat (Madrid, Cantàbria, Múrcia, Astúries, Navarra i Euskadi) i ara s'afegeix Tortosa, que serà l'única de les seues característiques que aquesta empresa organitza a Catalunya. Es tracta d'una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el món de les antiguitats. L'alcalde ha afirmat que aquest és un nou exemple de col·laboració públic-privada, i ha fet notar que és l'única fira d'aquesta temàtica a les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona. Amb tot, cal tenir en compte que Móra la Nova celebrarà enguany la vuitena edició de la seua Fira de Brocanters, i que fins i tot a Tortosa mateix, al barri de Ferreries, l'associació de veïns va organitzar el 2013 una Fira de Tardor amb antiguitats. Una fira d'antiguitats i joguines a la plaça Mestre Monclús que es va reeditar el passat 3 de maig, i que ara es repetirà aquest 21 de juny i el proper 26 de juliol.

Per la seua banda, el responsable de Llobregat Serveis Firals ha explicat que la nova Tortosantic es tracta d'una fira de l'estil de "mercat ràpid d'antiguitats, amb molt arrelament a França. Tortosantic tindrà entre 40 i 50 expositors i unes 20.000 peces exposades. El preu d'entrada serà de 3 euros, gratuïta per a menors de 14 anys. Un dels tres dies de fira serà d'accés gratuït per a tothom. Josep Maria Camps ha afegit que la seua voluntat és consolidar aquesta nova fira, que tindrà caràcter anual. La incorporació de Tortosantic al calendari de Fira Tortosa dóna resposta al compromís de l'equip de govern municipal de crear noves fires al municipi, amb la voluntat d'impulsar sectors econòmics estratègics i de dinamitzar l'economia local i territorial. Actualment, Fira Tortosa organitza Expoebre, Ebreambient, Festast, Ebreokasió, Fira-Concurs d'Aus de Raça i els Premis Gastronòmics Llorenç Torrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta