1 de juliol del 2014

Amposta inaugura la rehabilitació dels carrers adjacents al Castell



AMPOSTA (Montsià).- L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, va inaugurar divendres les obres de millora de quatre carrers del nucli antic de la ciutat, per millorar-ne la pavimentació, la circulació i també renovar la xarxa de pluvials, clavegueram i enllumenat. Tres d'aquests carrers són Pelai, Covadonga i Ataülf. Les obres de rehabilitació, que es van iniciar al mes de gener, han permès una millora integral de les tres vies properes al castell d'Amposta, i també dels accessos al carrer del Fossat, un espai catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local.

Els carrers Pelai, Covadonga i Ataülf s'han convertit en carrers de prioritat invertida de manera que tots els paviments, que fins ara eren desiguals, estaran a un mateix nivell i es permetrà la circulació de vehicles. L'alcalde d'Amposta ha afirmat que més enllà d'habilitar els carrers per a vianants, l'obra suposa un gran millora pels nucli antic i els seus veïns. Quant al carrer Fossat, Ferré ha destacat que aquest formava part de l'estructura del Castell d'Amposta i que era un indret que calia rehabilitar. De fet, ha explicat que finalment es va optar per fer una reestructuració integral dels serveis del carrers, a la qual cosa molts veïns van respondre també millorant les façanes de les seves cases, fins al punt de convertir el carrer en un nou punt d'atracció turística.

A diferència dels altres dos carrers, al carrer Covadonga es mantindrà la pedra natural pròxima a les edificacions, com franja lateral al carril de circulació, i tant en aquest carrer com al Pelai es canviarà la configuració de les escales existents per a que tinguin un recorregut adaptat. Les obres han suposat una inversió de més 138.500 euros a través d'una subvenció del Pla d'Actuació Municipal de la Diputació de Tarragona.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta