1 de juliol del 2014

Rècord de participació a la V Baixada Vogant per l'Ebre, entre Tortosa i Amposta



TORTOSA (Baix Ebre).- Més de 800 participants van prendre part diumenge passat a la cinquena edició de la Baixada Vogant per l'Ebre amb piragua, una xifra que enguany ha superat les expectatives i ha assolit el rècord de participants. L'activitat, organitzada per l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), va tenir com a protagonista un any més el riu Ebre, i en aquesta ocasió va transcórrer en un trajecte de 15 quilòmetres entre Tortosa i Amposta.

Tots els participants van sortir des de Tortosa a les 10 del matí i van iniciar un recorregut de tres hores, fins arribar a la capital del Montsià, passant pels boscos de ribera que caracteritzen el paisatge o l'Illa de Bous. El vent de mestral va afavorir la baixada i a les dos del migdia tots els participants havien finalitzat l'activitat. El director de l'Idece, Jordi Borràs, ha explicat que la Baixada Vogant per l'Ebre té per objectiu promocionar la navegació sense motor pel riu Ebre i a més dinamitzar les Terres de l'Ebre. Segons Borràs, es tracta de turisme familiar i, tal i com ha explicat, en aquesta nova edició al voltant d'un 60 per cent ha estat de fora del territori, provinent de les comarques veïnes de la província de Tarragona, Barcelona i el País Valencià.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta