12 de juliol del 2014

Herrera diu a Sant Jaume d'Enveja que sent 'vergonya aliena' de la trucada entre Mas i Rajoy

SANT JAUME D'ENVEJA ( Montsià).- Joan Herrera, coordinador nacional d'ICV, ha dit que sent "vergonya aliena" que el debat sigui si Rajoy i Mas es truquen. En aquest sentit, el líder ecosocialista ha manifestat que "el més important haurien de ser les polítiques que es fan", i ha posat com a exemples "l'ofensiva conservadora de cop a l'estat del benestar del PP o els escenaris de privatització de Catalunya". Per això, des d'ICV qualifiquen l'acostament entre els dos presidents de "debat marginal". Per la seva banda, l'eurodiputat Ernest Urtasun ha anunciat que dilluns entrarà una pregunta al Parlament Europeu sobre la llei de seguretat ciutadana aprovada pel PP, per tal que es valori "si s'adequa al marc jurídic de la Unió Europea".

"El més rellevant és l'atac a l'estat del benestar, a l'estat de les llibertats" que es fa des del govern espanyol, segons Herrera, "i els escenaris de privatització que s'estan produint a Catalunya", ha exposat. Així, ha declarat que sent "vergonya aliena" quan "allò que hauria de formar part de la normalitat passa a ser la notícia més rellevant", en referència a la trucada entre Mas i Rajoy.

Herrera també ha parlat sobre la llei de consultes aprovada pel Parlament dient que la seva opinió és "globalment positiva", però amb "elements sorprenents". "Lamentem profundament que la majoria que hi ha al Parlament negui la possibilitat de consultar sobre coses que tenen efectes pressupostaris", ha etzibat el líder d'ICV, referint-se a qüestions econòmiques, polítiques fiscals i socials o política redistributiva. "A CiU li tremolen les cames", ha afirmat.

El coordinador nacional d'ICV ha qualificat aquesta passada setmana de "setmana tràgica", en què "a Catalunya s'estan consolidant les polítiques de dretes", i ha denunciat la privatització tant de la gestió de l'aigua com de la sanitat que, assegura, hi ha al país. Davant d'aquesta situació ha plantejat què fer des de l'esquerra, i ha apostat sobretot pel municipalisme per fer polítiques diferents a "aquesta dreta tan descarada". Herrera, en aquesta línia, ha considerat que Alfred Bosch, alcaldable d'ERC per Barcelona des d'aquest divendres, "té una fantàstica oportunitat per comprometre's amb una alternativa a un govern, el de Xavier Trias, que està privatitzant espais públics".

Urtasun porta a Europa la llei de seguretat ciutadana del PP

L'eurodiputat d'ICV-EUiA, Ernest Urtasun, ha avançat que dilluns entrarà una pregunta al Parlament Europeu per tal que es valori "si s'adequa en el marc jurídic de la Unió Europea o no". Urtasun ha assegurat que "en molts dels seus aspectes atempta contra llibertats fonamentals consagrades tant en els tractats com en les directives europees".

Trobada d'estiu Miguel Núñez dels Joves d'Esquerra Verda

Els líders d'ICV han participat aquest dissabte al matí a la trobada d'estiu Miguel Núñez dels Joves d'Esquerra Verda (JEV), que té lloc durant el cap de setmana en una casa de colònies de Sant Jaume d'Enveja. Enguany hi participen un centenar de nois i nois que al llarg de dos dies realitzaran diverses activitats amb el dret a l'educació com a fil conductor. Des de l'organització han destacat el fet que l'acte se celebri a les Terres de l'Ebre, i és que d'aquesta manera simbolitzen també el seu suport a la lluita contra el pla de conca, segons ha assegurat la coordinadora nacional de JEV, Anna Rovira. Jordi Jordan, coordinador d'ICV a les Terres de l'Ebre, ha recordat que és la segona vegada que la trobada es fa a la zona. La primera, ara fa deu anys, va coincidir amb les mobilitzacions contra el pla hidrològic nacional.

Via ACN
Imatge JEV Ebre


Posted via Blogaway

1 comentari:

  1. ...pues que no sienta tanta vergüenza ajena, los militares a nivel de reservistas estan que hechan chispas, lo cual se traduce a lo mismo en los activos, miren www.benemeritaaldia.org, mas concretamente cierto coronel medico en la reserva, vereis como deja al Rajoy, y no veais eso del futuro ejercito catalan, yo les he escrito que la flota es por si todo el norte africano se hace todo un territorio de integristas, y sobre de tener un ejercito de tierra y en caso que una nacion mas grande nos invada, yo les he dicho que bien las tierras europeas pueden ser invadidas por un conglomerado militar compuesto por nortekoreanos-chinos-rusos, y por eso montariamos en Catalunya los grupos de guerrillas, y lo han censurado, y tambien han censurado mi discrepancia con lo que dice el coronel medico en la reserba, habla y despotrica (muy educadamente eso si) contra Rajoy, lo le he dicho que mande quien mande aqui en España, tienen que obedecer lo que dicta Bruselas, y que el ejercito esta bajo las ordenes de la OTAN y ONU, si se extralimitan, mas tarde o mas temprano iran derechitos al tribunal de la Haya, pero lo han censurado... pero yo lo voy explicando por todos los sitios interned que tengo apuntados, asi que menos vergüenzas ajenas y mas dialogo entre Mas y Rajoy, y que buenamente lo arreglen para que la independencia sea sin sobresaltos... naturalmente para los salvapatrias claro...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta