30 de juliol de 2014

Joan Sabaté, a l'executiva nacional del PSC i al comitè federal del PSOE


TORTOSA (Baix Ebre).- El primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, és nou membre de l'executiva nacional del PSC. Així ho ha decidit el nou primer secretari del PSC, Miquel Iceta, qui ho va comunicar aquest dimarts durant la reunió de la comissió interparlamentària del partit, quan va nomenar Sabaté com a coordinador dels senadors del PSC. A més a més, Sabaté també formarà part del comitè federal del PSOE, el màxim òrgan entre congressos, després que així s’aprovés en el congrés celebrat aquest cap de setmana passat, i que va ratificar Pedro Sánchez com a nou secretari general dels socialistes espanyols. De fet, al congrés, hi van assistir com a delegats del PSC de l’Ebre Lluïsa Lizárraga, Manel de la Vega, Albert Alarcon i Joan Sabaté.

Sabaté ha destacat que, des de les seues noves responsabilitats, l’objectiu prioritari serà impulsar la reforma de la Constitució en sentit federal, tot desenvolupant els acords de Granada. “Volem donar resposta a una bona part del poble català que demana resoldre d’una forma sensata l’encaix de Catalunya amb Espanya des del respecte al fet diferencial i per resoldre les necessitats de finançament que té Catalunya”. El senador, que és portaveu adjunt de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, ha destacat que precisament aquest grup és un referent del que ha de ser la reforma del Senat. “Volem que la cambra alta sigui una veritable cambra territorial”.

Amb la incorporació de Sabaté al Comitè Federal del PSOE i a l’executiva del PSC, l’Ebre guanya pes en els òrgans de direcció dels dos partits, després que en el congrés del PSC Manel de la Vega fos escollit membre de l’executiva nacional com a secretari adjunt a Política Municipal.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta