30 de juliol del 2014

Deltebre, municipi pioner en tenir el '4G a casa' amb un encaminador portable



DELTEBRE (Baix Ebre).- “4G a casa” és el darrer producte creat per l’empresa Eurona. La implantació d’aquest servei busca dotar d’una xarxa de qualitat els habitatges de Deltebre que fins ara comptaven amb una connectivitat limitada. El servei és basa en l’ús de la xarxa sense fils que utilitza un ample de banda de 3,5 Hz i que permet una velocitat de baixada de fins a 7MB i 1MB de pujada; tot plegat, sense límits de descàrrega. A més, la instal·lació és ben senzilla i només cal connectar l'encaminador (router) a l’endoll de la llum i situar-lo prop d’una finestra.

El director comercial d’Eurona, Ramón Almela, ha remarcat que tot plegat suposa una inversió de futur en un servei que, cada cop, anirà en augment. Almela ha afegit que un dels atractius del producte és la portabilitat d’aquest, ja que el router pot traslladar-se d’un espai a un altre sempre que aquest estigui dintre de l’àrea de cobertura de l’estació base. Concretament, a Deltebre se n’han instal·lat dues, una al mateix ajuntament i l’altra prop del camp de futbol.

Per la seua banda, el regidor de comunicació a l’Ajuntament, Joan Alginet, ha destacat l’oportunitat que té Deltebre per ser més competitiu acollint projectes pilot com el que proposa Eurona. Una iniciativa que, segons Alginet, ajudarà a comerços, empreses i particulars. El preu del servei és de 20 euros al mes, iva inclòs, més 60 euros que costa adquirir el router. Els veïns de Deltebre podran aprofitar-se d’una oferta especial i no pagaran cap mensualitat fins a l’octubre si contracten el servei a través de l’empresa local Codi Binari durant la propera setmana. Juntament amb Deltebre, actualment, també gaudeix d’aquest servei la població barcelonina de Sant Fost de Campsentelles. I en els pròxims sis mesos, Eurona té previst arribar a més de 200 municipis de les Terres de l’Ebre i la resta de Catalunya.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta