10 de juliol del 2014

L'alcalde de l'Aldea demana una reunió urgent amb la Generalitat per buscar solucions pel futur de la cooperativa


L'ALDEA (Baix Ebre ).- L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, en nom del govern municipal, ha demanat a la Generalitat concretar una reunió urgent per poder buscar solucions per garantir el futur de la cooperativa del municipi. Andreu planteja establir una taula de diàleg amb el Govern i l'entitat per no demorar la presa de decisions, davant l'amenaça que la cooperativa pugui tancar en un any si no millora els seus comptes.

La direcció de la Cooperativa Agrícola de l'Aldea convocarà una nova assemblea aquest mes de juliol per intentar aprovar els comptes generals de l'entitat del passat 2013, amb pèrdues de 600.000 euros, que van ser rebutjats pels socis en una l'assemblea del passat 20 de juny.

Via ACN


Posted via Blogaway

1 comentari:

  1. hola,

    Això és per informar el públic que l'senyora Anita Jones, un prestador privat de préstecs té obrir una oportunitat econòmica per a tots els necessitats de qualsevol ajuda financera. Donem préstec a tipus d'interès de 2% als individus, les empreses i les empreses sota un termes i condicions clares i comprensibles. poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per e-mail a: (anitajones154@gmail.com)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta