17 de gener del 2012

Embruten amb pintura la façana de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea

Les finestres, la porta i el caixer automàtic de l'edifici de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea han aparegut aquest dimarts al matí visiblement bruts per un atac amb boles de pintura roja. També ha patit una acció similar el domicili dels sogres del gerent de la cooperativa, amb l'impacte d'ous i boles de pintura del mateix color als vidres dels baixos de l'edifici. Segons ha declarat l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), l'acció respon a la "frustració per la manca de solucions fermes" en la reunió convocada per la junta rectora i la Generalitat del passat divendres.

"És una reacció de ràbia que es pot entendre però que no voldríem que tingués continuïtat", ha afegit Andreu. En aquest sentit, fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat a l'ACN que el mateix gerent de la cooperativa ha presentat aquest dimarts al matí una denúncia pels fets, que haurien tingut lloc durant la nit d'aquest dilluns. Durant la reunió amb la directora de l'Institut Català de Crèdit Agrari molts dels afectats van exigir a la junta que reclamés responsabilitats pels fets al gerent, a qui responsabilitzen directament de l'angoixant situació financera de la cooperativa i del bloqueig de comptes. A més, el fet que els representants de la Generalitat i de la junta rectora de la societat no concretessen cap calendari per al retorn dels estalvis bloquejats i, fins i tot, condicionessen aquest procés a l'elaboració d'un pla de viabilitat, ha incrementat el desànim entre els centenars d'afectats que encara no han pogut recuperar els seus diners. Tot plegat, considera l'alcalde, podria haver esperonat l'atac amb pintura.

 De moment, representants de l'Ajuntament tenen previst demà dimecres participar en una reunió a Barcelona amb el director general d'Agricultura i Ramaderia, Domènec Vila, per poder tractar les sortides per fer viable la cooperativa agrícola i que els pagesos associats puguen continuar portant-hi la seua producció. L'alcade de l'Aldea creu que la pròpia activitat de la societat difícilment podrà aconseguir retornar els fons bloquejats dels impositors, i aposta perquè la Generalitat negocie la implicació d'alguna entitat bancària -s'havia especulat que seria Bankia- perquè done suport a l'operació.


Imatge ACN

6 comentaris:

  1. Sang tindria que ser aixo.

    ResponElimina
  2. No saps el que dius.
    Per cert, d'ignorant ja està clar que ho sou els dos, però, tu ets el mateix que l'altre que surt amb bicicleta a la foto del perfil. Ah, en el cas d'aquesta, millor que triessis una que no fos de cap entitat esportiva. El meu consell és que n'agafis una que et defineixi millor. A la xarxa n'hi ha moltes, només cal que posis "
    intolerancia " " machismo " " ultraderecha "

    ResponElimina
  3. M'he deixat l'interrogant. Era una pregunta lo de la foto.

    ResponElimina
  4. Ja sas que soc lo mateix. Jo triaria intolerante, porque aixo no sauria de tolera.

    ResponElimina
  5. Mai ningú pensa que determinades situacions puguin afectar-nos de forma directa i aquesta es una d’elles, i en la meva opinió, determinats afectats no han rebut la solidaritat que es mereixen.

    ResponElimina
  6. Recordant el celebèrrim acudit, McCalan:
    "Sang, sang, s'han cagat a l'escaleta".
    Ànims aldeans!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta