3 de juliol del 2014

Tortosa estrena un nou aplicatiu de venda on line d'entrades per a activitats de pagament del municipi 

TORTOSA ( Baix Ebre ). -  Les entrades per a la Taverna d'Enrico, el Hamlet i la resta d'espectacles de pagament de la XIX Festa del Renaixement ja poden comprar-se en línia al portal entrades.tortosa.cat o a la pàgina web de la Festa. L'Ajuntament de Tortosa ha estrenat amb la Festa del Renaixement el nou aplicatiu que en breu també permetrà adquirir via web o smartphone les entrades de les activitats de pagament del Teatre Auditori Felip Pedrell, així com els tiquets d'accés al Museu de Tortosa, al Centre d'Interpretació del Renaixement i als Jardins del Príncep.

Les festes de la Cinta també tenen un apartat dins l'aplicatiu, que permetrà comprar la taula del ball i escollir ubicació. En el cas del Teatre Auditori, i tenint en compte que les entrades són numerades, els espectadors que optin per comprar-les en línia podran escollir fila i butaca. Finalment, en aquest mateix web es podrà adquirir la targeta turística Tortosa Card.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i els regidors de Festes, Domingo Tomàs, i de Cultura, Joaquim del Pino, han presentat avui els detalls d'aquesta iniciativa que dóna compliment a un nou compromís del Pla d'Actuació Municipal.

L'adquisició de les entrades pot fer-se directament a l'aplicatiu www.entrades.tortosa.cat o bé des de les webs municipals dels respectius equipaments. El nou giny permet la venda, facilita la promoció de les activitats, el control d'accessos i la gestió de la venda. El pagament es fa amb targeta de crèdit i l'usuari obté un comprovant amb codi de barres que ha de presentar a taquilla. Durant el tràmit de la compra, l'espectador pot subscriure's als newsletters per rebre informació periòdica de les properes activitats programades.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta