3 de juliol del 2014

L'Associació Contra la Tortura i el Maltractament als Animals interposa tres noves denúncies contra correbous a l'Ebre

ALCANAR (Montsià ).- L'Associació Contra la Tortura i el Maltractament als Animals (ACTYMA) ha interposat les tres primeres denúncies de la temporada contra correbous. L'entitat ha denunciat els organitzadors i controladors dels espectacles de bous a la plaça, a Alcanar el 12 i 13 de maig, i a Mas de Barberans, el 30 de maig. Considera que es van vulnerar les lleis que regulen aquest tipus d'espectacles perquè "no es van protegir els animals que van entrar dins del cadafal, podent causar-los danys i, així mateix, als espectadors 'refugiats' en aquests cadafals".

Per altra banda, assenyala que no "hi va haver professional taurí" i que per això no es van poder cobrir les tasques que requereix la llei en aquests espectacles.

ACTYMA exposa que es van cometre suposades infraccions i que es van vulnerar les lleis i reglaments que regulen aquest tipus d'espectacles. En el cas del correbous d'Alcanar, del 13 de maig, l'associació especifica que, a més de denunciar-lo per tots aquests motius, se li afegeix el fet que un toro va cornejar un dels participants, causant-li ferides de gravetat. A més, segons l'entitat,  aquest aficionat suposadament no reunia les condicions que s'exigeixen per participar en aquests espectacles, ja que ja havia estat cornejat en anteriors ocasions. Per tot plegat, l'associació animalista sol·licita que s'incoïn expedients sancionadors contra els responsables d'aquests espectacles denunciats. 

Via ACN


Posted via Blogaway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta