16 de setembre del 2014

El PSC de Tortosa rebutja que l’escola de Sant Llàtzer acabe sent un institut-escola i reclama el nou edifici al barri del Temple



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC i candidat dels socialistes a l’alcaldia, Enric Roig, ha advertit aquest dimarts que no acceptaran un canvi de planificació d’Ensenyament en el projecte del tercer institut de Tortosa. Així, l’endemà de l’estrena de la nova escola de Sant Llàtzer, Roig ha assenyalat que la implantació de l’extensió de l’institut Cristòfol Despuig en aquest nou equipament no hauria de suposar, a mig termini, la creació d’un institut-escola per al marge esquerre de l’Ebre. En aquest sentit, ha recordat que el compromís de la Generalitat era construir el nou edifici de l’institut Cristòfol Despuig en els terrenys que l’Ajuntament de Tortosa li va cedir al pla parcial Temple Sud, al costat de la comissaria regional dels Mossos d’Esquadra.

D’altra banda, Roig ha tornat a condemnar les pintades anònimes que van aparèixer al voltant de les piscines, amb insults i amenaces de mort cap a l’alcalde Ferran Bel. De fet, ha lamentat que l’equip de govern de CiU no tinga previst denunciar les pintades als Mossos d’Esquadra. Però durant la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu del PSC ha recordat que Tortosa ja fa cinc anys que no té piscines d’estiu, i ha assenyalat que el govern municipal ha estat incapaç de consensuar encara un altre projecte per al complex d’aigües. Segons Roig, és impossible que les noves piscines estiguen a punt abans de les eleccions municipals del 2015.

Finalment, Roig ha lamentat que CiU rebutgés en el darrer ple les propostes del PSC d’impulsar un pressupost participatiu per al 2015, una rebaixa dels impostos municipals, i l’establiment de la primera hora gratuïta per als pàrquings soterrats de la plaça Alfons XII, del Carrilet i del carrer Montcada. També la reducció de la zona blava i la creació de zones verdes per a residents, tot i que ara el govern ha anunciat que implantaran aquesta mesura per als veïns del Rastre.

2 comentaris:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta