16 de setembre del 2014

Tortosa reformula el festival Ebremusik amb una mostra de concerts i l'actuació de La Iaia


TORTOSA (Baix Ebre).- El festival Ebremusik 2014 arribarà el proper dimarts, 23 de setembre, tot estrenant novetats en les dates de la seva celebració i en el seu format. Enguany, l'Ebremusik es presenta com una mostra no competitiva, que busca donar a conèixer l'actual estat de salut de la música més jove al territori de les Terres de l'Ebre, amb vuit formacions que presentaran les seues propostes musicals en vuit petits concerts que tindran lloc del 23 al 27 de setembre. D'aquesta manera, es trenca amb l'antic format del certamen, que oferia un concert cada quinze dies en l'espai de diferents mesos.

Aquests vuit grups de l'edició 2014 del festival són de vuit municipis diferents de les Terres de l'Ebre, amb representació de les quatre comarques que l'integren. Els grups són Tomàs de la Guitarra, de l'Ametlla de Mar; Josep Maria Bonet, de l'Ampolla; The Hormigon Sound, de Vilalba dels Arcs; A Quiet Man, de la Ràpita; Secafgod, de Tortosa; Alarma Social, grup de la Ribera d'Ebre; Eduard Borràs, d'Amposta, i finalment Metabolé, de Roquetes. Com a colofó del festival, el dissabte a la nit actuarà a la plaça Barcelona el grup La Iaia.

El festival, organitzat com és habitual per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, compta amb el patrocini de Movistar, i amb el suport de diferents establiments de restauració de la ciutat, que és on es faran els diversos concerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta