15 de setembre de 2014

La Generalitat incorpora noves freqüències de bus entre les Terres de l'Ebre i Barcelona


TORTOSA (Baix Ebre).- El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà a partir de l'1 d'octubre les freqüències de bus des de les Terres de l'Ebre fins a Barcelona. Així, entre Tortosa i Barcelona, i també entre el Montsià i la capital catalana, operades per Hife, guanyaran sis expedicions cadascuna en total entre setmana. El servei Tortosa-Barcelona, amb parada a l'Aldea, passarà de les 14 expedicions actuals (set per sentit) a les vint (deu per sentit), de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes passarà de quatre a cinc per sentit.

D'altra banda, la línia Montsià-Barcelona passarà de les 14 expedicions actuals (set per sentit), de dilluns a divendres, a les vint i de les vuit -quatre per sentit- a les deu, els dissabtes. El servei Tortosa-Barcelona compta amb un temps de recorregut de dues hores i quart, mentre que en la línia Montsià- Barcelona, que també fa parada a l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar, és de tres hores.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta