16 d’octubre del 2014

Andreu reclama ‘voluntat política’ per retornar els estalvis bloquejats de la cooperativa de l'Aldea



L'ALDEA (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Aldea, el republicà Dani Andreu, ha lamentat aquest dijous la “falta de voluntat política” per desbloquejar els 4,2 milions d’euros que encara continuen retinguts, gairebé tres anys després de la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l’Aldea. Andreu ha fet aquestes declaracions a Canal 21 Ebre, un cop que dimecres els Mossos d’Esquadra van detenir l’exgerent de la cooperativa, Daniel Ferré, amb motiu de la investigació judicial al voltant de les possibles factures inflades de l’entitat. L’alcalde de l’Aldea ha manifestat el màxim respecte de l’Ajuntament per les actuacions policials i judicials, i només ha desitjat que la investigació i l’aclariment dels fets puga servir per retornar els diners de les famílies que van confiar els seus estalvis als responsables de la secció de crèdit.

Andreu ha recordat que l’Ajuntament de l’Aldea ja va denunciar Bankia. L’antiga Caja Madrid donava cobertura a les operacions de la secció de crèdit de la cooperativa, però després no ha volgut fer-se responsable del retorn dels diners bloquejats. Així, l’alcalde ha advertit del greuge existent entre el cas de les targetes opaques de Bankia i la situació dels estalvis “engarjolats” de la gent de l’Aldea. Per això, Andreu ha reclamat al govern de l’Estat i també a la Generalitat que moguin fitxa per desbloquejar la situació.

De fet, l’alcalde de l’Aldea ha lamentat que ara sí que hi ha hagut voluntat política per indemnitzar amb 1.350 milions d’euros la promotora del projecte Castor. En aquesta línia, Andreu ha ironitzat que potser els afectats de la cooperativa de l’Aldea hauran de muntar un autocar per anar fins a la tribuna del Santiago Bernabéu, perquè és allà “on es fan els negocis”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta