16 d’octubre del 2014

La Guàrdia Civil deté l'alcalde i el regidor d'Urbanisme d'Alcanar, mentre segueix l'escorcoll de l'Ajuntament



ALCANAR (Montsià).- La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous l'alcalde d'Alcanar i al regidor d'Urbanisme, els republicans Alfons Montserrat i Manel Martí, per un presumpte delicte de prevaricació contra l'administració pública. A més a més, també s'ha detingut de manera preventiva tres empresaris de la mateixa població del Montsià, presumptament relacionats amb la contractació d'obra pública pel consistori. A hores d'ara, els agents continuen a l'interior de l'edifici municipal, d'on s'ha desallotjat tothom excepte alguns treballadors de l'àrea d'Urbanisme.

Agents de la Guàrdia Civil estan escorcollant aquest dijous al migdia les dependències d'Urbanisme i els Serveis Tècnics de l'Ajuntament d'Alcanar, en el marc de l'operació 'Carraus', dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 4 d'Amposta i la Fiscalia de Tortosa. Segons ha explicat la Guàrdia Civil a través d'una nota de premsa emesa aquest migdia per la Subdelegació del Govern de l'Estat a Tarragona, la investigació se centra en la possible manipulació de diversos concursos públics entre els anys 2008 i 20013, entre les quals hi ha la urbanització de diversos carrers, l'adequació de diferents edificis públics, i la compra d'una finca a Mas d'En Serra.

D'altra banda, fonts judicials han explicat a l'Agència Catalana de Notícies que la jutgessa, que no està present en els escorcolls, no havia ordenat cap detenció, però que no es descartava que la Guàrdia Civil en puga fer. Segons la Guàrdia Civil, en la comissió dels delictes hi estarien implicats diversos empresaris i càrrecs públics de l'Ajuntament d'Alcanar. Fa pràcticament un any, el passat 20 de novembre del 2013, la Guàrdia Civil també va registrar la seu del consistori a la recerca de documentació sobre adjudicacions i llicències d'obra pública i actuacions urbanístiques des del 2007, en una investigació dirigida pel mateix jutjat i com a conseqüència de la denúncia d'un particular per presumpta malversació, suborn i prevaricació en la tramitació i adjudicació d'una quinzena de projectes urbanístics fets en els darrers anys.

Imatge Manolo Velázquez (Canal 21 Ebre)

2 comentaris:

  1. Construint un nou país ;)

    ResponElimina
  2. ...pues mira, los indeseables estan en todas las familias y en todos los sitios, o que la mafia mete sus tentaculos en el sitio que menos te piensas, normalmente si se hace esto es porque hay alguna denuncia, normalmente uno que estaba al ajo, y por lo que sea se lo han sacado de encima, pero cuando por segunda vez ocurre todo eso, es que la mierda ya les esta saliendo hasta por las orejas, yo ya hace tiempo que lo espero en nuestra ciudad, pues creo que si no los han trincado es porque hay tal merde que ¡ji,ji,ji!...pero no te pienses que el pp se salvara, aqui esta todo dios enmerdado, pero si..., se esta haciendo nuevo pais

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta