31 d’octubre del 2014

Pintada de 'Viva España' al mural que es va pintar durant el 'País groc' a Poblenou del Delta


POBLENOU DEL DELTA (Montsià).- El mural que es va pintar el passat 12 d'octubre en una de les façanes de la plaça de la Font de Poblenou del Delta, en el marc de l'acció 'País groc', ha aparegut aquest dijous amb una pintada amb el lema 'Via España'. Uns desconeguts han repintat el mural amb pintura negra, tot tapant el lema que originàriament havien escrit els voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural, i en què es llegia 'Vull: un país una cultura viva'. Des de l'ANC han explicat que estudien denunciar els fets, però que mentrestant seguiran pintant més murals arreu del territori. Precisament, aquest divendres a la tarda s'està pintant un de nou a la ciutat d'Amposta.

El passat 12 d’octubre, el nucli de Poblenou del Delta es va tenyir de groc a iniciativa de l’ANC i Òmnium Cultural en el marc de les accions del “País groc” de la campanya “Ara és l’hora”. Un nombrós grups de voluntaris va pintar les façanes d’una bona part dels habitatges d’aquesta localitat. Durant la iniciativa també es va pintar de groc el mural en una de les façanes de la plaça de la Font. L’acte central de la iniciativa va comptar amb la presència de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, així com del cantautor Lluís Llach. Amb l'ajuda dels voluntaris també es va enregistrar un espot publicitari de la campanya “Ara és l'Hora”, que va ser dirigit per Lluís Cabeza.

Imatge ANC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. A very detailed explanation was providec on this topic. Your writing technique is impressive and enjoyable to read. I just want to thank you for taking the time to sahre your thoughts and knowledge on this topic. Keep sharing more articles with us. Now it's time to get iphone screen repair baltimore/ for more information.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta