6 d’octubre del 2014

Proclamen en un acte a Gandesa la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2014


GANDESA (Terra Alta).- El Foment de les Tradicions Catalanes ha organitzat aquest cap de setmana a Gandesa l'acte de l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2014. La jove Marina Carreras i Miravitllas, del Pont de Vilomara i Rocafort, ha sigut proclamada Pubilla de Catalunya 2014. Per la seua banda, Robert Monzonís Gómez, de Cubelles, ha estat proclamat Hereu de Catalunya 2014. És la primera vegada que una població de la Terra Alta acull  aquest acte d'àmbit nacional.

La pubilla de la Fatarella, Paula Delgado Rius, ha sigut proclamada Pubilla de les Comarques Tarragonines, mentre que l'hereu de Móra la Nova, Emilio Petit Sánchez, Hereu de les Comarques Tarragonines.Al certamen hi han participat 42 pubilles i 29 hereus provinents de 19 comarques catalanes. A més, també s'hi han aplegat pubilles d'Andorra, Madrid i Saragossa.

La resta de proclamacions han sigut les següents: Sílvia Padrosa Teixidor, de Santa Pau, Pubilla de les Comarques Gironines; Marcos Pujolà, de Perelada, Hereu de les Comarques Gironines; Berta Jorba Riba, d'Òdena, Pubilla de les Comarques Barcelonines; Albert Marcó Díez, de Canet de Mar, Hereu de les Comarques Barcelonines; Gisela Falcó Vila, de les Borges Blanques, Pubilla de les Comarques Lleidatanes; i Joel Morey, de Torres de Segre, Hereu de les Comarques Lleidatanes.

Imatge Consell Comarcal de la Terra Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta