2 de novembre del 2014

Detinguts dos veïns de Deltebre i Vinaròs per comercialitzar un producte fitosanitari falsificat


TORTOSA (Baix Ebre).-  Els Mossos d'Esquadra van detenir el 21 d'octubre a Tortosa dos homes, de 44 i 67 anys d'edat, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Deltebre  i Vinaròs, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial. Al maig el gerent d'una empresa lleidatana, dedicada a la fabricació i comercialització de productes fitosanitaris, va denunciar que havia detectat que una empresa de Deltebre estava utilitzant el mateix nom comercial d'un producte fabricat per ells. La investigació policial va acreditar que dues empreses actuaven en connivència en la seua distribució i es va detenir els seus gerents. Els detinguts estan en llibertat després d'haver declarat.

L'empresa denunciant va posar els fets en coneixement dels mossos el passat 27 de maig, justificant que només la seva empresa disposava de la titularitat del registre d'aquest producte i estava autoritzada a distribuir-lo. La primera de les empreses implicades, amb seu a Vinaròs, fabricava i distribuïa el producte falsificat a altres empreses del sector agrari, i la segona, amb seu a Deltebre, era coneixedora de la falsificació i, malgrat saber-ho, obtenia el producte per beneficiar-se d'un preu més competitiu.

Els gerents de les dues empreses, detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial, van quedar en llibertat després de declarar davant dels mossos, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta