5 de desembre del 2014

Amposta dóna el tret de sortida a la 54a Fira de Mostres amb 150 expositors

 

AMPOSTA (Montsià).- El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha inaugurat aquest divendres la 54à Fira de Mostres d’Amposta. Fins el proper dilluns 8 de desembre, un total de 150 expositors restaran oberts al públic, tot convertint Amposta en un aparador dels sectors econòmics més actius del territori. En el seu parlament, Pelegrí s’ha referit a les dificultats del sector arrosser del Delta per la plaga del caragol maçana i també pels retards en el pagament dels ajuts agroambientals; però també ha volgut parlar del territori en positiu, tot posant com exemple la declaració de la Reserva de la Biosfera. En aquest punt, Pelegrí ha insistit que el segle XXI demana treballar en xarxa per solucionar els problemes econòmics, també en el camp de l’agricultura.

Per la seua part, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha destacat que, malgrat les dificultats econòmiques, any rere any la Fira de Mostres obre les seues portes i dóna resposta a la demanda dels ciutadans. Per aquests quatre dies de Fira també s’han programat tot un seguit d’activitats lúdiques, culturals i divulgatives amb conferències, demostracions i homenatges. Entre les activitats previstes cal destacar el 44è concurs de paelles, i o l’entrega de les Beques a l’excel·lència Universitària. El preu de l’entrada és de 2 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta