9 de desembre de 2014

Dalmau condiciona el suport del PP al nou projecte de piscines de TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Dalmau, ha assegurat aquest dimarts que el seu grup municipal es mantindrà fins al final en la taula de negociació per consensuar el nou projecte de piscines. Dalmau ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Canal 21 Ebre, i després que Iniciativa haja anunciat que deixa les converses entre l’equip de govern de Convergència i Unió i alguns grups de l’oposició, ja que el PSC es va desmarcar de la negociació des del primer moment. Així, Dalmau ha defensat la posició responsable del Partit Popular i ha afirmat que s’esperaran a la darrera reunió, molt possiblement abans de final d’any, per saber quin és el plantejament definitiu que fa l’alcalde, Ferran Bel. El portaveu del PP també ha dit que cal ser pragmàtics, i ha apuntat que d’entrada veuen bé el nou projecte de piscines, que costarà uns 5 milions d’euros.

Dalmau ha insistit a dir que el nou complex té molt poc a veure amb la monumentalitat del projecte que es va descartar ara fa un any, després de més de dos anys amb les obres aturades. Segons el regidor, a més de la piscina gran també hi haurà una altra més menuda, una sala de jacuzzi, un gimnàs, una zona de bar i un edifici més petit del previst en el projecte inicial. Amb tot, Dalmau ha lamentat que el govern municipal no els expliqués abans el sistema de finançament per costejar la construcció de les noves piscines, les quals no es pagaran durant els primers dos anys de les obres. Una fórmula que des del Partit Popular no veuen gens clara. Per tot plegat, el regidor ha dit que el PP s’esperarà a veure el projecte final i el sistema de finançament, per decidir si voten a favor o en contra del nou complex d’aigües.

Finalment, Dalmau també ha criticat que no s’hagin inclòs en el pressupost del 2015 les obres que l’equip de govern ha previst finançar amb la subvenció d’un milió d’euros que arribarà de la Diputació de Tarragona. De fet, el regidor del PP ha assenyalat que a hores d’ara l’alcalde encara no ha explicat quines són les actuacions que es faran amb aquests diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta