9 de desembre del 2014

El Club Atletisme Terres de l'Ebre s'afegeix als actes de la Marató amb una jornada de 24 hores corrent al parc de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor, ha sumat una nova activitat a Tortosa, destinada a recaptar fons per a la investigació mèdica. El Club Atletisme Terres de l'Ebre (ATE) ha organitzat les "24 hores bategant", una jornada que combina l'esport, la divulgació i la diversió, que tindrà lloc els propers dissabte i diumenge al parc municipal Teodoro González. Un itinerari circular permetrà als esportistes anar sumant quilòmetres al llarg de 24 hores, del migdia de dissabte al migdia de diumenge. En paral·lel, també hi haurà xerrades, gimcanes, tallers i xocolatada adreçats a públics diversos, gent gran, famílies i menuts.

Aquest matí han presentat els detalls d'aquesta activitat el president de l'ATE, Joan Carles Gàlvez, el regidor d'Esports, Pere Panisello, i Pau Galiana, membre de la junta del club esportiu. Els impulsors d'aquesta jornada solidària assenyalen que el repte és que sempre hi hagi gent corrent al parc.

A més, aquest dimarts també s'ha presentat la propera edició del Duatló de Muntanya, que organitza l'empresa Trilercavons. Es farà el proper diumenge en un circuit situat al voltant del pavelló firal de Remolins. La tercera edició del Duatló de Muntanya consta d'una cursa de 5 km a peu + 21 km amb btt + 2,5 km a peu. Hi ha totes les categories representades i es preveu una participació superior als 100 esportistes, procedents majoritàriament de Catalunya i nord del País Valencià. Simultàniament, i en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Ebre, es farà un Duatló escolar.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta