17 de desembre del 2014

El PSC de Tortosa proposa un ple anual sobre l'estat de la ciutat



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa portarà al ple ordinari del proper mes de gener una moció que demana un debat anual sobre l’estat de la ciutat. El candidat a l’alcaldia i portaveu del PSC, Enric Roig, ha afirmat que, amb aquesta proposta, els socialistes aposten per la transparència, la participació i la dinamització de la vida municipal que incideixi positivament en l’acció de govern a Tortosa. Roig ha dit que aquesta no ha de ser una acció d’oposició, sinó una declaració institucional de transparència. En aquest sentit, Roig ha demanat a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el govern de CiU que aprovin la moció que permeti aquesta pràctica de transparència democràtica que es realitza en els parlaments espanyol i català i en moltes ciutats del nostre país.

Roig ha explicat que el debat permetria analitzar la situació econòmica i social a la ciutat, i que els ciutadans poguessin fer un diagnòstic del que està passant. Roig ha explicat que el debat sobre l’estat de la ciutat s’articularia en un ple extraordinari anual durant el primer semestre de l’any. Des del PSC s’ha previst que el debat s’estructuri en dos primers punts, un primer en què es debatria sobre l’estat de la ciutat i un segon dedicat a les propostes de resolució. S’hi afegiria un tercer punt de l’orde del dia, on els col·lectius ciutadans puguin intervenir, de forma individual o com a representats dels mateixos, per fer arribar la seua veu i les seues propostes.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta