19 de desembre del 2014

La cavalcada de Reis de Tortosa reviurà èxits del cinema infantil



TORTOSA (Baix Ebre).- La cavalcada de Reis del 2015 a Tortosa es basarà en el món de les pel·lícules amb personatges com Mary Poppins, la Blancaneus, Peter Pan, o la Bella i la Bèstia. En el cartell, creat per Joan Carles Prats, es pot veure el pont de l’Estat de Tortosa, l’església del Roser al fons i Mary Poppins arribant a la ciutat. El regidor de Festes, Domingo Tomàs, calcula que uns 400 participants i una vintena d’elements mòbils configuraran la desfilada dels Reis. El regidor de Festes també ha aprofitat l’ocasió per destacar que després de vuit anys al capdavant de la cavalcada de Reis es pot afirmar que Tortosa ha aconseguit fer una cavalcada de grans dimensions, sostenible i amb menys pressupost.

Tant Tomàs com l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, han agraït la col·laboració de les diferents entitats i associacions que han aconseguit que aquesta cavalcada es puga convertir en un referent de les Terres de l’Ebre. Els Reis Mags arribaran a la platja de Ferreries el dilluns dia 5 de gener a les 17:30, i després de l’adoració del pessebre vivent del Roser, el seguici es desplaçarà fins a l’Ajuntament de Tortosa, d’on sortirà la cavalcada al voltant de les 18:45 de la tarda i fins al parc municipal. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta