27 de desembre del 2014

PxC proposa convertir l'actual mesquita de Tortosa en un local d'oci nocturn


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup de PxC proposarà a l´ Ajuntament de Tortosa l'adquisició del centre de culte musulmà, per "revendre" les instal·lacions a la iniciativa privada i convertir la nau "en un local d'oci nocturn per a la joventut" del municipi. "D'aquesta forma, en estar situada molt a prop de la ciutat i sense edificis d'habitatges al costat, evitem que la nostra joventut hagi d'agafar vehicles per accedir a locals d'oci nocturn i s'eviten les molèsties als ciutadans, al no haver-hi habitatges propers a la zona", ha comentat el portaveu de PxC a Tortosa, Jordi Casanova. Segons el regidor, el benefici econòmic que es puga obtenir amb l'operació de la compra de l'actual mesquita es podria dedicar de "forma íntegra" a retornar els immigrants islàmics que no puguen pagar el bitllet de tornada al seu país d'origen. La condició que posaria Casanova, però, és que tots els que s'acullin a aquesta proposta hauran de signar un document davant de notari, "conforme mai més tornaran a la ciutat i mai més podran ser empadronats a Tortosa".


Al febrer d'enguany, els Mossos d'Esquadra van acusar el portaveu de PxC a la capital del Baix Ebre d'un delicte contra la llibertat de consciència i els sentiment religiosos, i duna falta de deslluïment de béns immobles. Tot plegat, com a conseqüència de la denúncia presentada per la comunitat musulmana de Tortosa i Roquetes després que, la matinada del dia 20 de febrer, aparegués al perímetre exterior de la nova mesquita una pintada amb el text "Ni moros, ni mesquites! Prou!". A més, davant del mateix centre de culte, ubicat en una nau del polígon del Pla de l'Estació, també es van trobar trossos de cap de porc i restes de bacó fumat.


Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. ...déjense de soltar tonterías señores de pxc, para eso que se junten los dos ayuntamientos de Roquetes y Tortosa, y que compren la antigua KARIBU..., ademas creo que pronto ya se podrá hacer lo del puente de el ferrocarril sobre el Ebre..., pero ustedes quieren marear la perdiz, quieren provocar enfrentamientos entre la gente de aquí, con los de raza árabe, es más les interesa que hayan violencias, como las elecciones están al caer...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta