15 de gener del 2015

Cimera de Podemos a Tortosa per definir la seua estratègia a la demarcació de Tarragona per a les municipals i el 27-S


TORTOSA (Baix Ebre).- L'estratègia de Podemos davant les eleccions municipals i l'avançament de les autonòmiques a Catalunya va ser el motiu de la trobada del secretaris i secretàries generals dels cercles de Podem de la demarcació de Tarragona, que va tenir lloc a la reunió de Tortosa el passat 10 de gener. Finalment, hi van assistir els representants de Tortosa, Alcanar, l'Aldea, Sant Carles de la Ràpita, Cunit, Calafell, el Vendrell, Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Vila-seca i Valls. També hi va estar representat el cercle d’Amposta, tot i que sense el seu secretari general.



Aquest va ser el primer cop que s’han trobat els secretaris i secretàries de la província, un cop la nova formació liderada per Pablo Iglesias escollís els membres que constitueixen els òrgans municipals de Podemos arreu de l’Estat espanyol. A la reunió, a la qual hi va assistir la membre del Consell Ciutadà, Gemma Galdón, es van analitzar les eleccions municipals a Catalunya. Tot i que l’objectiu final de Podemos són les eleccions generals, els representants dels diferents cercles van tractar la possibilitat de presentar-se a les eleccions municipals, no sota la marca Podemos, sinó amb confluència amb altres forces i moviments progressistes de cada municipi.

Pel que fa a les eleccions autonòmiques a Catalunya que s’han fixat pel 27 de setembre d’enguany, Podemos ja ha iniciat el procés per a la constitució autonòmica del partit. Fins el 20 de gener es poden presentar las candidatures a la Secretaria General i al Consell Ciutadà de Catalunya; el 9 de febrer es donaran a conèixer els candidats escollits que formaran l’estructura de Podem de cara a les eleccions autonòmiques. / Imatge Podemos Calafell.

2 comentaris:

  1. Què en pensen estos de Podemos de la vegueria o de la gestió hídrica, he estat buscant a la seua web i no he trobat res.

    ResponElimina
  2. y mil temas mas que se habrán dejado. Cualquier cosa que quiera saber solo tiene que escribirles un mail y le responderán.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta