9 de gener del 2015

Ferré defensa la legalitat del nou catàleg de llocs de treball d’Amposta, amb l'aval de la Diputació i el comitè unitari de personal


AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha assegurat aquest divendres que el nou catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament s’ajusta a la legalitat. A més, ha remarcat que el document té l’aval dels serveis tècnics de la Diputació de Tarragona i del comitè unitari de personal del mateix consistori. Amb aquests arguments, Ferré ha rebutjat amb contundència les crítiques que aquesta setmana han fet els grups municipals d’Esquerra i del PSC, tot acusant el govern de CiU d’haver comès una il·legalitat en convertir les gratificacions per productivitat de nou treballadors en un complement específic dins del sou. L’alcalde ha acusat socialistes i republicans “d’anar de la mà” i de fer una “política mediocre” per erosionar l’equip de govern amb aquesta qüestió. Ferré ha assenyalat que els sindicats de personal de l’Ajuntament estan d’acord amb el 99,6% de la nova relació valorada de llocs de treball.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde d’Amposta ha remarcat que és el mateix consistori qui té l’obligació legal de comunicar el catàleg de llocs de treball als organismes competents de la Generalitat i de l’Estat. Per tant, ha acusat el PSC i ERC de desconèixer el funcionament de l’administració local, quan van advertir que denunciarien el catàleg als organismes superiors. Tot seguit, Ferré ha assenyalat que tant l’antic complement de productivitat com el nou complement específic s’ajusten a la legalitat i estan justificats, segons l’informe de la Diputació. Així, l’alcalde ha negat qualsevol favoritisme o tracte de favor cap a un grup de treballadors.

Finalment, Ferré ha negat que s’hagin creat noves figures laborals per diluir la feina de la secretària i de la interventora municipal, com han afirmat des de l’oposició. L’alcalde ha afirmat que aquestes figures ja existien, i que són un recolzament a la tasca de les dues habilitades nacionals. En la mateixa línia, Ferré ha recordat que els serveis tècnics de la Diputació van respondre cadascuna de les objeccions que s’havien fet en l’informe de la secretària i de la interventora municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta