13 de gener del 2015

Ferré reitera que el nou catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament d'Amposta s’ajusta a la legalitat



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha comparegut aquest dimarts comunicació acompanyat de la regidora d’Hisenda, Isabel Ferré, i el regidor de Personal, Antoni Obalat, per defensar una vegada més la legalitat del nou catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament, després que els grups municipals del PSC i ERC l'hagin posat en qüestió. Ferré ha reiterat que el document té l’aval dels serveis tècnics de la Diputació de Tarragona, està redactat d’acord amb la llei, i sota criteris de legalitat i imparcialitat.

Ferré també ha volgut deixar clar que tant l’antic complement de productivitat com el nou complement específic s’ajusten a la legalitat i estan justificats segons el mateix informe de la Diputació. En aquesta línia, ha assenyalat que els sindicats de personal de l’Ajuntament estan d’acord amb el 99’6% de la nova relació valorada de llocs de treball. D’altra banda, ha remarcat que l’informe de secretaria i intervenció en cap apartat recull que s’hagi comés cap il·legalitat.

L'alcalde també ha negat que s’hagin creat noves figures laborals per diluir la feina de la secretària i de la interventora municipal, com han afirmat des de l’oposició, tot reiterant que aquestes figures ja existien, i que són un recolzament a la tasca de les dues habilitades nacionals.

Novament, l’alcalde d’Amposta també ha acusat el PSC i ERC de desconèixer el funcionament de l’administració local, quan van advertir que denunciarien el catàleg als organismes superiors. Ferré ha explicat que és el mateix consistori qui té l’obligació legal de comunicar el catàleg de llocs de treball als organismes competents de la Generalitat i de l’Estat. En aquest punt, l’alcalde d’Amposta ha acusat socialistes i republicans de fer una “política mediocre” per erosionar l’equip de govern amb aquesta qüestió.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta