29 de gener del 2015

Gonell (PSC) aposta per refer ponts amb Avancem i MES de cara a les eleccions municipals



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja i candidat a la reelecció pel PSC, Joan Castor Gonell, ha fet una crida a refer els ponts entre les diferents famílies i corrents socialistes, de cara a les eleccions municipals. Gonell ha admès que encara no saben què pot passar en municipis com Deltebre o Ulldecona, però ha afirmat que avançaran molt més “tots junts”, i respectant la pluralitat i les diferents formes de pensar que hi ha dins del socialisme català. Unes declaracions en la línia de les que va fer aquesta setmana el secretari adjunt de Política Municipal del PSC, Manel de la Vega, que va parlar de fer una plataforma electoral que puga sumar les candidatures progressistes. Així, l’alcalde de Sant Jaume s’ha mostrat partidari de fer aliances amb les llistes que puga presentar Avancem o el Moviment d’Esquerres (MES) al territori. En qualsevol cas, Gonell ha assenyalat que l’objectiu és que aquesta diversitat puga servir per propiciar governs progressistes als ajuntaments de l’Ebre.

D’altra banda, Gonell ha afirmat que la solució als problemes reals de la gent arriba sempre de la mà dels socialistes, i que no és el moment d’”aventures” ni de gastar els diners en estructures d’estat. L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha afirmat que les principals estructures d’estat són la sanitat i l’educació públiques, i que fa temps que tant la Generalitat com el govern de l’Estat s’estan dedicant a desmantellar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta