18 de gener del 2015

Mas afirma des de la Ràpita que les eleccions del 27 de setembre són la conseqüència lògica de la voluntat del país




ARNES (Terra Alta).- Artur Mas ha fet aquest diumenge una visita a les Terres de l'Ebre, la mateixa setmana que el president de la Generalitat i el president d'ERC, Oriol Junqueras, han assolit un acord per celebrar eleccions al Parlament el proper 27 de setembre. En primer lloc, Mas ha visitat les obres que Arnes ha fet en diversos carrers del nucli antic, mentre que després el president ha pogut inaugurar la nova biblioteca de Sant Cales de la Ràpita. A Arnes, acompanyat per Xavier Pallarès, l'alcalde de la població i delegat del Govern a l'Ebre, Mas qualificat de "necessari i possible" el procés polític català, i ha constatat el suport de la societat civil, que hi creu de debò i que "empeny com una sola persona". Segons el cap de l'executiu, aquest front comú permetrà afrontar totes les dificultats. Malgrat això, Mas també ha estat prudent i ha demanat temps per poder "fer les coses ben fetes". "En aquest moment, la societat catalana, la política catalana i les institucions catalanes estan fent possible per Catalunya allò que és necessari per Catalunya", ha insistit, "que és poder assolir el somni de la seva llibertat com a país, com a poble, com a nació".

D'altra banda, després que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, hagi afirmat que les eleccions plebiscitàries "no existeixen i són un engany", Mas ha defensat que són "la conseqüència lògica d'una voluntat comuna i compartida entre molta gent de Catalunya per decidir el nostre futur com a país". Des de Sant Carles de la Ràpita, on ha inaugurat la nova biblioteca al costat de l'alcalde Joan Martín Masdéu, el president de la Generalitat ha insistit que si s'ha arribat fins aquí és "perquè no ho hem pogut fer d'una altra manera". "En un país de diàleg i amb valors democràtics sòlids i consolidats, no ho hauríem hagut de fer a través d'unes eleccions", ha assegurat. Així, Mas ha tornat a convidar Rajoy a seure a la taula per permetre, de manera "democràtica i civilitzada", que els catalans s'expressin. / Via ACN / Imatges Manolo Velázquez.


2 comentaris:

  1. ...España, siempre ha sido una depredadora, y el actual PP, es un claro ejemplo de ello, hay un sitio www.cortarelo.blogspot.com.es que lo explican a conciencia...

    ResponElimina
  2. perdon:www. cotarelo.blogspot.com.es

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta