23 de febrer del 2015

'Dotze anys de transformació', article d'Andreu Martí


Només cal mirar enrere per veure que després de gairebé 12 anys des de que el Grup Municipal de CiU vam assolir el govern a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, tot i que les dificultats han estat i segueixen essent moltes, i que la situació és delicada encara per a molts dels nostres ciutadans, hem millorat en el nostre estat del benestar.

És bo fer un breu recordatori d’on érem, d’on som i de tot el camí que hem fet tots plegats.

Ens hem esmerçat per a fer que viure a l’Ametlla de Mar sigui més fàcil que abans. Els caleros i caleres tenim ara al nostre abast molts serveis i moltes opcions del nostre dia a dia, que podem fer aquí sense necessitat de marxar a fora.

L’àmbit sanitari ha estat un dels que més evolució a mostrat a l’Ametlla de Mar amb l’ampliació del CAP, la creació d’especialitzacions o la posada en marxa del Centre de Rehabilitació, però també ho ha estat el de l’esport i el lleure amb una nova i moderna zona esportiva i centre d’aigües i salut, avui utilitzat per 1200 persones o el de la mobilitat, amb la creació de prop de més de 200 places d’aparcament gratuït i l’aparcament soterrat de 300 places que gestionem en connivència amb el sector comercial de la localitat. Aquests són només alguns dels exemples més clarificadors.

Nosaltres hi hem posat tot el nostre coratge i tota la nostra passió. Treballar pel poble i pels nostres ciutadans ha estat la nostra vocació i per a molts el somni complit que dona sentit a l’estima cap al nostre poble i dignifica tot el que en el seu dia van fer els que ens van precedir.

Si feu aquest exercici sincer de mirar enrere, us vindran al cap moltes mancances ja solucionades i moltes necessitats ja gestionades.

Quan vam arribar al govern, ens vam marcar un rumb a seguir. Teníem clar quin tipus de poble volíem. I us ben asseguro que La Cala d’avui en dia s’hi assembla molt, i evidentment que hem comptat amb la decisòria contribució ciutadana i la complicitat de les administracions en la construcció d’aquest camí conjunt.

Hem pensat en gran i hem assolit fites que ens han posicionat com una societat avançada i preparada pels molts reptes que el futur immediat ens demanarà.

Andreu Martí i Garcia
Alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta