23 de febrer del 2015

Gervasi Aspa tornarà a ser l’alcaldable d’ERC a Deltebre, per quarta vegada consecutiva


DELTEBRE (Baix Ebre).- L'assemblea local d’Esquerra Republicana de Deltebre va tornar a donar el seu suport a l’actual portaveu del partit a l’Ajuntament, primer tinent d’alcalde i president de la Federació de l’Ebre, Gervasi Aspa, per encapçalar la llista per a les properes eleccions municipals. Aspa va manifestar que l’objectiu és tornar a guanyar les eleccions, com ja van fer durant les dues darreres convocatòries municipals. 2La presència d’Esquerra al Govern municipal de Deltebre ha suposat un salt endavant inqüestionable per al nostre poble i, per tant, si es vol seguir avançant cap endavant, Esquerra haurà de tornar a tenir el màxim suport de la ciutadania2, manifestava Aspa aquest diumenge.

El candidat republicà reconeixia que treballen per obrir el projecte al màxim de persones i entitats provinents del progressisme catalanista i que, per tant, des de fa temps, mantenen converses en aquest àmbit. "El centre de la nostra proposta política han de seguir sent les persones i les seves necessitats socials, i d’aquí que les converses s’orientin a partits o entitats que tenen la mateixa preocupació", afirmava Aspa. En aquesta línia, descarta qualsevol pacte de govern futur amb el PP, partit anticatalanista i transvasista per excel·lència. "És la diferència d’Esquerra amb altres candidats de Deltebre que, de cara a la galeria, s’emboliquen amb la bandera catalana, però durant quatre anys governen amb coalició amb el PP al Consell Comarcal del Baix Ebre per poder viure de la política", va dir.

Aspa serà la quarta vegada que encapçala el projecte d’Esquerra a Deltebre. La primera va aconseguir 3 regidors; la segona, 8 i la darrera, 7. Durant els dos darrers mandats, ha ocupat el càrrec d’alcalde, la primera vegada en solitari i la segona, compartit amb el PSC. El candidat republicà ha anunciat que presentaran una llista molt renovada, en què combinaran l’experiència de govern amb l’impuls de persones amb noves idees i propostes. / Imatge ERC Deltebre.

1 comentari:

  1. és la 5a vegada que ho fa, al 1999 es va presentar sense obtenir representació

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta