23 de febrer del 2015

ERC i el PSC porten a la Generalitat i a l’Estat el catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament d'Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El candidat d’ERC a l’alcaldia d’Amposta, Adam Tomàs, i el candidat del PSC, Francesc Miró, han lliurat aquest dilluns al registre de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre una petició adreçada a la conselleria de Governació i als Ministeri d’Administracions Públiques perquè es pronunciïn sobre la legalitat de l’acord pres per l’Ajuntament d’Amposta en relació al nou catàleg de llocs de treball. Un catàleg que els grups a l’oposició qualifiquen “d’il·legal”, ja que el complement de productivitat que s’atorgava a nou treballadors municipals s’ha convertit en un complement específic, incorporat al sou fix. A més, assenyalen que aquest catàleg compta amb informes desfavorables de secretaria i intervenció municipal, mentre que l’informe de la Diputació de Tarragona que ha presentat l’equip de govern de CiU com a aval asseguren que “no és vinculant”.

L’alcaldable del PSC ha insistit que el catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament d’Amposta no s’ajusta a dret. Per la seva part, l’alcaldable d’ERC ha remarcat que el catàleg de llocs de treball es va aprovar amb els informes desfavorables de secretaria i intervenció, una pràctica que, segons Tomàs, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, realitza de forma reiterada. El ple ordinari de l’Ajuntament d’Amposta d’aquest dilluns, amb els únics vots a favor de CiU, ha aprovat de forma definitiva la relació de llocs de treball del consistori. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta