17 de febrer del 2015

Movem Tortosa obre les primàries per elegir candidat i els 10 següents llocs de la llista


TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha iniciat el procés de primàries obertes per escollir els primers deu llocs de la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. S’hi podrà presentar qualsevol ciutadà o ciutadana de Tortosa, amb un equip de cinc o 10 persones. El termini per fer-ho s'esgota el proper 22 de febrer, un període durant el qual també s'hi podran inscriure totes aquelles persones residents a Tortosa que estiguen interessades en exercir el seu dret a vot per elegir l'alcaldable i els primers candidats de la llista. A més, Movem Tortosa es donarà a conèixer a partir d’una sèrie d’actes, des d’aquest divendres fins a finals de març, en els diferents barris i pobles del municipi.

Aquest dilluns passat, el plenari de Movem Tortosa ha donat llum verd al reglament de primàries per a elegir l’alcaldable de la candidatura, així com els següents 10 noms de la llista. El reglament preveu que qualsevol ciutadà major d’edat i veí de Tortosa puga presentar-se com alcaldable, acompanyat d’un equip de cinc o 10 persones per encapçalar la candidatura que representarà aquest moviment en les properes eleccions municipals. El procés de primàries s’inicia aquest dimarts i durarà fins al proper diumenge, 22 de febrer. Durant aquest període d’inscripció de les candidatures també s'hi podran inscriure totes aquelles persones residents a Tortosa que vulguin exercir el seu vot per escollir l’alcaldable i els primers candidats de la llista.

El 23 de febrer es publicaran les diferents candidatures; mentre que els dies 24,25 i 26 de febrer serà el període de campanya entre les diferents candidatures. Finalment, el proper divendres 27 de febrer es realitzarà la votació i es proclamaran els candidats. Tots els ciutadans que vulguin presentar-se com a candidats o vulguin votar les diferents candidatures han d’enviar un correu a movemtortosa@gmail.com, tot indicant el nom, el DNI i l’adreça postal, havent d’estar empadronats a Tortosa.

D’altra banda, Movem Tortosa ha programat diferents actes pels barris i pobles de Tortosa per donar-se a conèixer i també per complementar el programa electoral que s’està elaborant amb les diferents assemblees programàtiques obertes a la ciutadania. Així, aquest divendres 20 de febrer a les 20.00 hores a l'antiga Cripta de la Reparació es realitzarà el primer acte per donar-se a conèixer als barris del Centre-Nucli Antic, Santa Clara i Rastre. En les properes setmanes, hi haurà actes als barris de Ferreries, Temple, Sant Llàtzer, Remolins i als pobles dels Reguers, Vinallop, Jesús, Bítem i Campredó. L’objectiu de Movem Tortosa és que tots els ciutadans i ciutadanes coneguin el moviment i hi puguin ser partícips "per transformar i millorar la societat i el municipi de Tortosa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta