17 de febrer de 2015

Tortosa restringeix el trànsit als carrers Ferran Arasa i Ferran d'Aragó per les obres al pla parcial Temple Sud
TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat que a partir d'aquest dimecres 18 de febrer, i en el marc de les obres d’urbanització del Pla Parcial Temple Sud, es tallarà al trànsit la Rambla Ferran d’Aragó, a partir del carrer Montserrat Viladrich, i també el carrer Ferran Arasa. A més, des de la plaça del Bimil·lenari hi haurà una via de servei exclusiva per als Mossos d’Esquadra, per tal que puguin accedir a la comissaria. Des del passeig Jaume I, durant aquesta primera fase de les obres es podrà circular i sortir fins a la plaça del Bimil·lenari. La circulació de vehicles estarà restringida fins a meitat del mes de març, moment en què es preveu obrir al trànsit la Rambla Ferran d’Aragó, que connectarà el barri del Temple amb els Portals de Ciutat. Però les obres d’urbanització del carrer Ferran Arasa es perllongaran unes setmanes més. La Policia Local ha senyalitzat tota la zona amb les alternatives per minimitzar les afectacions als conductors, vianants i veïns.

El carrer Ferran Arasa connecta la plaça del Bimil·lenari amb la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el carrer Ferran d’Aragó, el qual també s’està urbanitzant i permetrà connectar el centre de Tortosa amb els portals de Ciutat Nord i Centre, esdevenint un nou accés a la ciutat des del sud. Amb aquestes obres es farà encara més permeable l’entrada a Tortosa des d’aquest punt i es millorarà la connexió amb l’àrea comercial dels Portals de Ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta