16 de febrer del 2015

Paladella aposta perquè la UPTA sumi a la Terra Alta amb una única força



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha anunciat aquest dilluns que Unió per la Terra Alta (UPTA) tornarà a fer candidatura al seu municipi, però encara no ha volgut confirmar que optarà a la reelecció. De fet, només ha dit que encara no ho té “del tot decidit”, i s’ha marcat el termini de quinze dies per acabar de fer-ho, ja que també hi ha l’opció que siga una altra persona la que puga encapçalar la llista. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha explicat que la UPTA té clar que ha de tornar a presentar-se per Batea, ja que encara hi ha moltes coses per fer. A més, un altre al·licient per mantenir el govern de Batea per a la UPTA és la polèmica que hi ha hagut al poble al voltant del servei de rehabilitació, i el mateix conflicte amb la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI i els grups de l’oposició.

En l’àmbit de la Terra Alta, Paladella ha assenyalat que la UPTA es reunirà aquest dimarts a Corbera d’Ebre per estudiar les diverses ofertes que aquest partit té al damunt de la taula, per concórrer a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’alcalde de Batea ha afegit que no acaben de tenir un acord al respecte, ja que la UPTA té ofertes per sumar amb el PSC, però també amb Iniciativa i amb Esquerra, tant al Consell Comarcal de la Terra Alta com a la Diputació de Tarragona. Segons Paladella, al final caldria fer allò que més interessi al conjunt de la comarca.

De fet, l’alcalde de Batea ha valorat que el més desitjable seria que totes les candidatures de la UPTA sumessin amb la mateixa formació política. D’altra banda, Paladella ha tornat a qüestionar l’existència dels consells comarcals, i ha dit que només serveixen “per gastar diners inútilment”. Segons Paladella, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha funcionat com una “agència de col·locació”. També ha dit que el pacte entre CiU i PP ha estat la resposta a interessos econòmics particulars.

Paladella ha recordat que CiU ha governat a la Terra Alta des que existeix el Consell Comarcal, ara amb el suport del PP. També ha valorat que ERC podria tenir un pes important a la comarca, de cara a trencar l’hegemonia de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta