24 de febrer del 2015

Sabaté (PSC) carrega contra Bel pel ‘gran fiasco’ de les piscines de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, ha afirmat aquest dimarts que els socialistes estan en condicions de liderar el que hauria de ser el nou canvi a l’Ajuntament. A menys de 100 dies per a les eleccions del 24 de maig, Sabaté ha lamentat la “paràlisi municipal” i de la mateixa ciutat, i ha assenyalat que l’equip de Ferran Bel és un govern “sense projecte” i sense rumb. De la mateixa manera, Sabaté ha valorat que el complex d’aigües de l’estadi municipal, un dels principals cavalls de batalla de Bel, encara segueix sent una assignatura pendent, després de vuit anys de governs de CiU. Així, Sabaté ha volgut recordar el que va passar al 2007, quan el seu govern va haver de retirar el projecte de reforma de les piscines perquè afectava el velòdrom municipal.

En aquesta línia, Sabaté ha afirmat que, vuit anys després, no hi ha res del que havia promès CiU. De fet, el primer secretari del PSC tortosí ha remarcat que ara fa quatre anys Bel va simular l’inici de les obres a l’estadi, tot enderrocant l’antiga piscina d’estiu. Sabaté ha sentenciat que aquelles maniobres de CiU, en realitat, han estat “un gran fiasco per a Tortosa”.

D’altra banda, Sabaté ha repassat altres qüestions de l’actualitat municipal, com ara el projecte d’enderroc de les cases de davant de la catedral o la investigació oberta a sis membres de la Policia Local per presumptes irregularitats en la gestió dels diners de la grua municipal. En els dos casos, Sabaté ha donat per bona l’actuació del govern actual. En canvi, ha posat de relleu que la reurbanització de la plaça del Rastre és la rectificació d’un altre “fiasco” del govern de Bel. Segons Sabaté, el govern de CiU es van encaparrar en fer un pàrquing soterrat a la plaça Mossèn Sol, tot i la presència de la muralla medieval que ho impedia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta