24 de febrer del 2015

La nova zona de lleure de l'estadi de Tortosa permetrà la pràctica de l'esport a la gent gran



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa està a punt d'enllestir una actuació destinada a ampliar els espais d'esbarjo del barri de Ferreries. Ubicada al xamfrà del carrer Alcanyís amb l'avinguda Estadi, la plaça Joaquim Bau guanya un nou espai de 546 metres quadrats que inclou superfície arbrada, mobiliari urbà i elements per a la pràctica de l'esport, dirigit específicament a la gent gran. Aquestes obres, que s'estan fent en base a recursos propis i amb personal de l'àrea de Manteniment i Serveis, tenen un cost aproximat en materials de 19.000 euros i quedaran enllestides en les properes setmanes.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, del regidor de barri, Emili Lehmann, i del president de l'associació de veïns, Joan Carles Bonfill, ha presentat l'actuació. En el mateix àmbit, l'Ajuntament ha finalitzat recentment la reordenació de tota la plaça Joaquim Bau, amb nova pavimentació, enjardinament i redistribució d'estacionaments. L'alcalde ha explicat que aquestes actuacions busquen fer una plaça més urbana i més amable amb els vianants, al temps que s'equilibra la ciutat dotant el barri d'un equipament per a la pràctica de la salut i l'esport similar als altres dos que ja existeixen a l'altre marge de riu./ Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta