10 de febrer del 2015

Tortosa Arts Teatrals porta a l'auditori una ambiciosa versió del musical 'Cabaret, adéu Berlín'


TORTOSA (Baix Ebre).- El Berlín dels anys 30, amb l'ambient de preguerra i la sordidesa dels barris més marginals, protagonitzen el musical 'Cabaret, adéu Berlín', que la companyia Tortosa Arts Teatrals (Lo TAT) portarà a l'escenari del Teatre Auditori Felip Pedrell els propers 28 de febrer, i els dies 1, 7 i 8 de març. Una de les singularitats d'aquest musical és que, més enllà del pati de butaques, fins a 32 espectadors podran escollir de veure el musical des del mateix escenari, a poca distància dels actors i actrius. El clàssic, basat en la novel·la de Christopher Isherwood, es va estrenar a Broadway el 1966 amb llibret de Joe Masteroff i cançons de Fred Ebb, i el 1972 va ser adaptat al cinema per Bob Fosse, amb Lizza Minelli, Michael York i Joel Grey. Aquesta nova versió està dirigida per Margà Julià, amb direcció vocal a càrrec d'Albert Muntanyola i Sisan Grup a la direcció musical.

Alguns dels actors i actrius que protagonitzen el musical han participat aquest dimarts en la presentació de l'obra als mitjans de comunicació, en el mateix escenari on aquells espectadors que ho vulguin, fins un màxim de 32, podran gaudir del musical des de dins del mateix cabaret. El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, ha volgut acompanyar als membres de Lo TAT en aquest nou projecte escènic. Julià ha explicat que el guió del musical beu directament del llibret original de Masteroff, i que la companyia ha fet un gran esforç en l'ambientació i recreació del moment històric i polític en què té lloc l'obra, que discorre en dos escenaris, el propi cabaret i la pensió on viuen els protagonistes.

Setze actors i els quatre músics de Sisan Grup donaran vida a aquell cabaret i a aquell Berlín fatalista que comptava els dies per entrar en la Segona Guerra Mundial, de la mà del nazisme. Una de les singularitats d'aquest musical és que, més enllà del pati de butaques, fins a 32 espectadors podran escollir de veure el musical des del mateix escenari, a poca distància dels actors i actrius. Per 15 euros podran asseure's a les cadires de la cafeteria del cabaret i formar part, d'alguna manera, de l'espectacle. Marga Julià ha volgut precisar que només seran espectadors i que no se'ls demanarà de fer res. Les entrades ja estan a la venda al Teatre Auditori en horari de 17 a 20 hores, totes les tardes. Fins al 19 de febrer costen 8 euros i, a partir d'aquesta data es cobrarà 10 euros per tiquet./ Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta