25 de febrer del 2015

Tortosa convoca nous ajuts per rehabilitar edificis del nucli antic



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a la rehabilitació de façanes, cobertes i elements comuns dels edificis inclosos en l'àmbit d'actuació del Pla Integral del Nucli Antic de Tortosa (Pincat). Es tracta de la vuitena i última convocatòria que es fa amb aquest objectiu. Fins ara, un total de 58 edificis s'han acollit a les diferents convocatòries d'aquestes subvencions, que han sumat un total de 249.282 euros en ajuts, als quals s'han d'afegir els 80.000 euros de la nova convocatòria, que es destinaran a la millora de façanes, cobertes i instal·lacions comuns. Aquestes subvencions s'han destinat en un 61’33% a la rehabilitació de façanes seguit de cobertes en un 27,75%, i elements comuns un 10,92%. Els immobles objecte d'aquestes subvencions no poden haver-se construït ni haver sofert grans rehabilitacions durant els últims cinc anys.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que aquestes subvencions tenen un efecte multiplicador sobre el resultat, ja que les inversions que s'acaben fent són molt superiors. Per la seua banda, el president de l'Associació de Veïns del Centre Nucli Històric, Josep Baubí, ha destacat la importància d'aquestes subvencions i la necessitat que tinguin continuïtat més enllà del Pincat, al temps que ha reclamat a les entitats financeres propietàries d'habitatges al nucli antic que actuïn amb la conservació i millora d'aquests pisos. Les sol·licituds per rebre alguna d'aquestes subvencions poden presentar-se al Registre General de l'Ajuntament o a l'Oficina del Nucli Antic fins al 30 de setembre de 2015. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta