10 de febrer del 2015

Ventura (PSC) estudia demanar responsabilitats 'tècniques i polítiques' per la planta d’asfalt d’Ulldecona



ULLDECONA (Montsià).- L’Ajuntament d’Ulldecona ha actuat “tard i malament” en la polèmica per la instal·lació de la planta d’aglomerat asfàltic. Així ho ha assegurat aquest dimarts la portaveu del PSC, Núria Ventura, que també ha criticat la “incompetència” del govern municipal per haver provocat una situació de crispació entre la població que s’hagués pogut evitar. Segons Ventura, el govern de Núria Balagué va permetre la construcció i posada en funcionament de la planta, tot i no tenir tots els permisos ambientals i urbanístics, en una ubicació que senzillament no complia el propi planejament municipal. La portaveu socialista ha afirmat que la situació és incomprensible, i ha recordat que la mateixa alcaldessa va admetre que havia donat un “permís verbal” perquè la planta comencés a funcionar.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Ventura ha defensat el trasllat de la planta al polígon industrial de Valldepins, i ha afirmat que això és el que hauria haver-se fet des d’un primer moment. De fet, ha dit que no descarten demanar responsabilitats tècniques i polítiques, tot i que ha demanat “prudència” per veure com s’acaba solucionant aquest tema. Així, Ventura ha qüestionat a l’alcaldessa, tot preguntant-se com podia funcionar la planta “en mode de proves” si no tenia una llicència de construcció.

Finalment, Ventura ha sentenciat que en l’assemblea informativa convocada per l’Ajuntament no va quedar clar si l’activitat de la planta d’aglomerat asfàltic és especialment nociva per a la salut. D’altra banda, Ventura ha afirmat que hi ha altres empreses d’Ulldecona que també tenen necessitats específiques, tant al nucli urbà com al mateix polígon, i que reclamen la mateixa celeritat que l’Ajuntament ha tingut per resoldre el problema amb Becsa i Durantia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta