3 de març del 2015

CiU d'Alcanar publica les retribucions dels seus càrrecs a l'Ajuntament i al consell del Montsià



ALCANAR (Montsià).- El grup de CiU a l'Ajuntament d'Alcanar ha volgut fer un pas més pel que fa a la transparència dels grups polítics, i a través del seu web ha fet públiques les retribucions econòmiques dels seus càrrecs, tant del grup municipal com dels seus representants al Consell Comarcal del Montsià. Així, el portaveu Ivan Romeu ha cobrat una mitjana de 367,63 euros al mes de l'Ajuntament d'Alcanar, i 340,58 euros del Consell Comarcal. Segons CiU d'Alcanar, la ciutadania "ha de poder accedir a tota la informació de les administracions de manera ràpida i fàcil", i els administradors han de rendir comptes davant de la ciutadania. En aquesta línia, CiU d'Alcanar també ha anunciat la publicació dels seus comptes per a la campanya de les eleccions municipals del 2015.

1 comentari:

  1. Quina tranparència publicar el que ja fa temps que te publicat l'ajuntament al seu portal de transparència:
    http://www.alcanar.cat/niv2.php?id=384
    http://www.alcanar.cat/bd/assistenciesregidorsany2014.pdf

    I a més a més fan trampa, i quan ha cobrat la Tereu Lange al consell comarcal ocupant un càrrec de confiança amb l'únic mèrit de tindre carnet de CiU, i cobrant tot i els informes negatius de la interventora?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta