20 de març del 2015

Dolors Gurrera (PSC) denuncia els incompliments del govern de CiU a Móra d'Ebre



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La candidata del PSC a Móra d’Ebre, Dolors Gurrera, ha denunciat aquest divendres els incompliments del govern municipal de Convergència i Unió. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gurrera ha fet una balanç força negatiu dels quatre anys de govern de Joan Piñol. Segons Gurrera, el PSC ha fet un seguiment de les promeses electorals de Piñol, i han pogut constatar que no han complit el 90% de les propostes de CiU. De la mateixa manera, la candidata del PSC ha afirmat que Piñol ha liderat un govern poc transparent, i que això ha dificultat la seua tasca com a oposició.

Gurrera ha avançat que les propostes electorals del PSC se centraran en atendre les necessitats reals de les persones de Móra d’Ebre, però que també impulsaran polítiques de promoció econòmica i de recuperació del nucli històric. En aquest sentit, la candidata socialista ha lamentat que el govern haja aturat els projectes de la llei de Barris, ja que l’objectiu del govern de CiU era tirar endavant l’edifici polivalent del barranc de les Moreres. Un projecte que el PSC va afirmar que era inviable des del principi.

En la mateixa entrevista, Gurrera ha anunciat que el PSC proposarà la millora dels accessos a Móra d’Ebre, així com una tercera fase d’obres a l’avinguda Comarques Catalanes. Quant a possibles pactes, la candidata no ha volgut confirmar si el PSC voldria reeditar els acords amb ERC, partit amb qui van governar Móra d’Ebre entre el 2003 i el 2011. De fet, Gurrera ha admès que la qüestió nacional és un punt que ara els separa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta