13 de març del 2015

El Barça presenta el projecte “Socis som Penya” als penyistes de les Terres de l’Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El Futbol Club Barcelona va presentar a la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre el projecte “Socis fem Penya”, aquest dijous al vespre en un acte a Amposta. L’objectiu principal del projecte és donar a conèixer el que són les penyes tant als socis com a simpatitzants del club. En definitiva, pretén ser un apropament d’aquest moviment al territori. Aquest pla representa un pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha elevat la marca penyes i ha facilitat la seva autogestió, amb la implantació de les Federacions territorials i la constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

Segons el vicepresident de l’àrea social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, el moviment penyístic ha arribat a un moment que ha de ser més conegut. I, a més, va afirmar que les Terres de l’Ebre és un dels territoris amb les penyes més arrelades i amb més història. L’acte va tenir lloc a l’Auditori Municipal d’Amposta i va comptar, també, amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i del directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. Bartomeu va destacar que aquest moviment serveix per fer força i ser imbatibles socialment. De fet, va remarcar que els socis i simpatitzants del FC Barcelona són un referent a nivell mundial. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta