9 de març del 2015

El MUCE de l’Ebre demana a les famílies que 'ara més que mai' optin per l’escola pública




TORTOSA (Baix Ebre).- La plataforma del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a les Terres de l’Ebre ha donat suport a la campanya ‘Jo, pública, la de tots i de totes’, en favor de la matriculació dels xiquets i xiquetes a les escoles públiques. Les entitats que integren el MUCE estan compromeses a favor de l’educació pública, el seu prestigi i els seus valors, i per això han iniciat una campanya a tot Catalunya, amb 20 raons a favor de la matriculació en centres públics, tot coincidint amb l’inici del període de preinscripcions en l’ensenyament. Un dels portaveus del MUCE a les Terres de l’Ebre, Marc March, ha explicat a Canal 21 Ebre que després de les retallades “és més necessari que mai” defensar l’escola publica davant de l’escola concertada.

D’altra banda, March ha afirmat que hi ha alguns centres de primària de les Terres de l’Ebre que estan tenint baixades en les matriculacions, a causa de la davallada de la natalitat i per la marxa d’alguns immigrants. En aquest sentit, el portaveu del MUCE al territori ha reclamant al Departament d’Ensenyament que faci un esforç per mantenir les escoles obertes i les actuals línies en tots els centres del territori, i sobretot a les zones rurals.

Durant la mateixa entrevista, March ha repassat la polèmica per l’ensenyament de la religió a l’escola pública, així com altres qüestions com la introducció dels telèfons mòbils a les aules o la possible compactació d’horaris a la primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta