28 de març del 2015

El PSC de Roquetes presenta Pere Romagosa com a nou candidat a l'alcaldia



ROQUETES (Baix Ebre).- El PSC ha presentat aquest dissabte Pere Romagosa com a nou candidat socialista a l'alcaldia de Roquetes. Nascut a Reus el 1954, viu a Roquetes. Romagosa està casat i té un fill. És graduat en Arts i Disseny per l'Escola d’Arts i Disseny Massana de Barcelona. L'acte ha comptat amb la presència del diputat al Congrés i candidat del PSC a l'alcaldia de Reus, Francesc Vallès, i ha estat presentat per l'exalcalde de Roquetes, Mariano Gil. Romagosa s'ha compromès a impulsar l'alternativa socialista des de l'honestedat i el treball i amb un pilar fonamental, la transparència.

"Accepto aquest càrrec amb moltes ganes i dedicaré tots els meus esforços en fer més proper l'Ajuntament a les persones, donant-los protagonisme", ha assenyalat. En aquest sentit, ha deixat clar que la prioritat és la millora dels serveis i atendre les principals necessitats fruit de la conjuntura actual, amb especial atenció a la dinamització econòmica.

També Mariano Gil ha destacat que cal que l'Ajuntament recuperi la transparència, i ha agraït a Romagosa que encapçali el projecte a Roquetes. "Cal treballar pel retrobament amb els 24 anys de governs socialistes en què es van aconseguir molts avenços al nostre municipi", ha dit Gil, tot fent memòria que ERC va arribar a l'alcaldia de Roquetes amb el suport del PP. / Imatge PSC Roquetes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta