17 de març del 2015

La Passsió de Vilalba dels Arcs també tindrà un oli propi en la seua vintena edició



 VILALBA DELS ARCS (Terra Alta).- Vilalba dels Arcs ja té apunt la programació de la 20a temporada de La Passió. Un any més, La Passiós de Vilalba aproparà els espectadors a la realitat social i cultural que va viure Jesucrist els darrers dies de la seva vida. Un dels trets característics de la Passió de Vilalba és que l’obra transcorre pels carrers i places del nucli històric de la població, i el públic és partícip en les dotze escenes mesclant-se fins i tot amb els actors i actrius. També les dones cobren un especial protagonisme en les representacions.

Un altre acte remarcable de la programació de La Passió de Vilalba dels Arcs serà l'obertura de les àmfores de La Passió, que contenen un vi de garnatxa que s'ha elaborat durant tot l'any amb els sistemes que utilitzaven els romans. Però la novetat d’enguany és l’elaboració de l’oli de La Passió, un oli d’oliveres centenàries de Vilalba elaborat de forma tradicional i que vol esdevenir un nou actiu de La Passió.

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha recordat que La Passió de Vilalba dels Arcs ha estat distingida recentment amb la declaració de Manifestacions Culturals i /o Tradicionals d’Interès Comarcal, i que any rere any atreu un nombrós nombres de turistes. Les representacions de La Passió de Vilalba dels Arcs tindran lloc el Dijous Sant a la nit, i Dissabte Sant a la tarda. En l’edició anterior van ser més de 2.000 persones les que van veure l’obra. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta