18 de març del 2015

Miralles assegura que el pla estratègic de les Terres de l'Ebre es presentarà en pocs mesos, abans del 27-S


TORTOSA (Baix Ebre).- La directora dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, ha assegurat aquest dimecres que la Generalitat presentarà el Pla Estratègic per a l’Empresa i l’Ocupació de les Terres de l’Ebre en els propers mesos, abans de les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miralles ha afirmat que el govern no té cap intenció d’”amagar” o de “segrestar” el pla estratègic, com han denunciat els sindicats del territori des que la URV va entregar el document a la Generalitat, fa més d’un any. Miralles ha explicat que el pla estratègic és un document molt extens, i que el govern està valorant i prioritzant les actuacions que s’hi contemplen. Segons la directora d’Empresa i Ocupació, els diversos departaments estan analitzant punt per punt cadascuna de les accions del pla estratègic, i la resta és “demagògia barata”.

En la mateixa entrevista, Miralles ha insistit que moltes de les accions del pla estratègic ja han estat aplicades per la Generalitat, però que hi ha d’altres, com el corredor del Mediterrani, que no són competència del govern català. De la mateixa manera, també ha dit que hi ha altres accions que no es podran tirar endavant per falta de pressupost. Segons Miralles, cal ser “realistes” i “responsables” per saber què es pot fer i com es paga, i deixar treballar al govern.

Siga com siga, Miralles ha descartat la presentació pública del document en brut. És a dir, el pla estratègic que la URV va redactar durant mesos amb la col·laboració dels agents socials i econòmics de les Terres de l’Ebre. La directora d’Empresa i Ocupació ha dit que cal presentar un document realista i no una sèrie d’accions teòriques, tot i que ha admès que també es tindran en compte totes les propostes del pla estratègic que no es poden abordar. Quant a les crítiques dels sindicats, que havien advertit que el pla estratègic podia convertir-se en el programa electoral de CiU a les Terres de l’Ebre, Miralles ho ha negat i ha lamentat aquest tipus d’“especulacions”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta